ӘIK Ә ӘҮI I
IIҢ I
arrow arrow III arrow Ә ә әү ң
Ә ә әү ң   e-mail - ғ

Imageң ң .Ә. ә қғ ң ө ғ ө қ ә ә әү Ққ ң қ - қ ө ұ. -ң ұ ө ғ ұ ұ ү . қ ө ғ ғғ -ң ң қ 1986 ң қ ә 2002 ғ қң ә өң ғ .

Ққ ң ә ә құғ ә ә әү ғ ө ө ққ ү ң ққ ң ң қ, , ә қ ө ғ . ң ұқ ә құ ө қ ә ұқ қғ қ ә қ қ.

ң қ ә ә әү , ө ү ә қ ү ү ә ққ қ құғ .

ғ қ қ ә ө ә ң құқң қ қ ғ қ . ij қ, қ ү қ, ө құ, ө қ әү ү ө.

ө, , қ құқ ғ ө . ijқ ө қғқ қ қң ә-әқ қң ң ғ .

қ ө ң ә ү құ . ij қ, қ ү қ, ө құ, ө қ әү ү ө.

ә ққ қғ ү ә ң ә ө ү ү өң қ ң ө ә қ ғ ө. әң ., ., ., , ., .', . ә ғ қ қ.

қ қ, ү ғ қ ә қғ ұққ қ қ -ә .

Ө -ң ң ң 3 1 қ ө . Ққғ ә ә әү ң Ққ ң қ - қ ұ ә , -қ ғ құ қ ә .

2006 ғ 12-13 қү қ Ққ .Ә. ң өғқ ә ә әү ң ө. ң, ө ү ғ « ә » ө.

«ij, қғ ә ққ қ» қ, «ij ә ө ө құ» ә «ij ң ққ қ қ » ғ ө.

ң ү «ijқ ө қғ» қ, ұң ғ қ ққ құ ө .

ө ө Ққ ң , ң ө құ қ ә ұқ қ қ ә қ қғ ij ұғ ү ғ .

қ ғ қ қ ә қ   ө ә ә қ ққғ ғ қ қ. ұ құ «ққғ » «ә ә»  ң һқ қ ө .

ғ қң ә ә әү ң 2009 қ ө қ.

қғ қ құ ққ Ққ ң .Ә.ң ә ң ғғ қ ғ ө ө қ. ұ ң ә ң ң әө .

 
. >